13. nov. 2011

Vegetarmad!

Vegetarbøffer.

Hvad er bedre at bruge søndagen på end at lave sig nogle lækre vegetarbøffer?
Det er anden gang jeg laver dem, og de smager stadig lige godt!



 Du skal bruge:

- 1 dåse røde kidney bønner.
- 1 deciliter havregryn.
- 2 deciliter hvedemel.
- En sjat mælk.
- Revet gulerod eller andre grønsager (vurder selv hvor meget du vil ha i).
- Paprika, chili, salt, peber.
- 2-3 fed hvidløg.


Blend/snit/hak gulerødderne fine og blend kidney bønnerne (evt. med en stavblender).












Bland alle ingredienserne sammen i en skål og rør det godt sammen til det får en fast fars konsistens. Lad det derefter hvile i køleskabet i en time (gerne længere). Det er også vigtigt at du bruger rigeligt med olie når du steger din vegebøffer! God fornøjelse :) Love.













Ingen kommentarer:

Send en kommentar